MIKK TARGO AVALDAS 24 AASTAT SAHTLIS OLNUD LOO. LAULUKIRJUTAJA 60. SÜNNIPÄEVA PUHUL ON OODATA KA KOLMIKPLAATI JA RAAMATUT

“Endalegi ootamatult on kätte jõudnud aeg leppida paratamatu faktiga, et keegi on minu passi kirjutanud sünniaastaks 1959? Seega detsembris täitub minule arusaamatul põhjusel 60 aastat selles ilmas toimetamisest? Otsustasin selle perioodi oma elust ka vääriliselt kokku võtta,” kirjutab laulukirjutaja ja muusikaprodutsent Mikk Targo.

“Esiteks võtsin välja lauasahtlist seal oodanud laulu, mis ootas oma hetke ca 24 aastat. Väga erinevatel põhjustel! Kord oli tümaka aeg ja siis rocki aeg ja siis EDM ja räpp jne. Selle pika aja jooksul palusin ka ca kolmel meie väga hinnatul tekstimeistril teha sellest ka tõeline lugu! Aga seda ei sündinud. Vale aeg, vale vibratsioon…

Nüüd juulikuus proovisin veelkord – palusin minu jaoks väga andekal lauljal / luuletajal / poeedil Tuuli Vellingul proovida. Saatsin demo – klaveril meloodia ja harmoonia. Ja tulemus oli minu jaoks 100% õige!!! Kõige huvitavam oli ka see fakt, et Tuuli (olles laulja) saatis mulle tagasi mitte ainult teksti vaid ka enda poolt sisselauldud demoversiooni! Minu jaoks klappis järsku kõik – tekst ja ka esitus! Seega loobusin koheselt kõigist enda poolt ette mõeldud lauljate kasutamisest ja tegin Tuulile ettepaneku, et just tema võiks laulda tema enda poolt kirjutatud stoorit. See tundus ainuõige ja ehe! See, mida te kuulete ongi meie eluhetk kokkuvõtlikult 3 ja poole minuti vältel. 🙂 Õnneks oli Tuuli sellega päri ja tulemus on teie ees. 

Salvestuses kasutasin Tallinna Kammerorkestri parimaid orkestrante.”

“Ainult hetk”:
Muusika: Mikk Targo, sõnad ja esitus: Tuuli Velling
Seade Mikk Targo ja Jaak Jürisson
Salvestatud Eesti Raadio stuudios

Mikk Targo jätkab: “Seoses minu juubeliga ilmub paari nädala pärast ka kolmikpaat. Mikk Targo 60 parimat laulu – 40 esitajat. Ning lisaks ka raamat, kus kirjeldan uskumatuid seiku oma elust ja palju enamat. (PS! Ei mingit pori ja ei kellegi näkku, vaid reaalselt läbielatud päevi, tunde ja sekundeid).

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.