📸 FOTOD: AJAKIRJA VAIMUPUU FOTOKONKURSI LÕPETAMISEL ESINESID STEFAN, INGER, LEPATRIINU JA ANNE LOHO

Lepatriinu

Neljapäeval, 7. novembril toimus Tallinna Lauluväljaku Sammassaalis ajakirja Vaimupuu fotokonkursi “Imelised inimesed” pidulik lõpetamine. Üritusel astusid üles ka klounid Piip ja Tuut ning lauljad Stefan, Inger, Lepatriinu ja Anne Loho.

Vaimupuu fotokonkurss on ajakirja Vaimupuu iga-aastane suursündmus Eesti intellektipuudega inimeste seas, mis toimus juba kaheksandat korda. Konkursi idee on näidata, et loovus ei sõltu puudest ning ka intellektipuudega inimestel on midagi ühiskonnale pakkuda. Fotokonkurss pakub intellektipuudega inimestele võimalust tulla kodust välja ja vaadata maailma läbi kaamerasilma, samuti saada tunnustust oma andekuse eest.

Vaata fotosid üritusel esinenud artistidest:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.