THE SOUNDIL ILMUS UUS MÕTLEMAPANEVA VIDEOGA SINGEL “KES OLED SA?”

Äsja ilmus avalikkuse ette The Soundi uus singel “Kes oled sa?”, mille sĂ”nad ja muusikavideo paneb nii mĂ”negi inimese mĂ”tlema ja seda korduvalt uuesti vaatama.

“Meil kĂ”igil on elus keegi, kes on kas ise lĂ€bi elanud vĂ”i kĂ”rvalt nĂ€inud vaimset vĂ”i fĂŒĂŒsilist kiusamist. Suurteks probleemideks on koolikiusamine, kĂŒberkius, koduvĂ€givald nii vaimsel kui ka fĂŒĂŒsilisel kujul ning ka nĂ€iteks noa selga löömine Ă€ripartnerite vĂ”i sĂ”prade poolt. VĂ€ga raske on aga sellest mustast august vĂ€lja tulla, kui tunned end vĂ”imetuna ja sul pole kellegi poole pöörduda. Selle looga ĂŒritamegi nĂ€idata, et tegelikult on vĂ”imalik sellest vĂ€lja tulla. Ja elus vĂ”ib saabuda hetk, kus suudad oma kiusajale vastu astuda ja talle tĂ”estada, et ka sina oled keegi ja vÀÀrid paremat. Te ei kujuta ette kui hea tunne see on, kui oled sisemiselt lĂ”puks piisavalt tugev, et vĂ€lja öelda: “Kes oled sa, et minuga nii kĂ€itud?” vĂ”i “Kes oled sa, et minult pĂ€rast kĂ”ike seda veel midagi nĂ”uad?”. Nii enda kui ka nĂ”rgemate eest seismine on tĂ€htis ja seda ei tohi unustada,” kommenteerib The Soundi laulja, Steven Kopliste.

Singli muusika ning sĂ”nade autor on Steven Kopliste, kes on ka video idee autor. Idee teostajaks ehk muusikavideo valmistajaks on Kristian KĂŒnk.Kategooriad: Video

Sildid:, ,

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.