METRO LUMINAL AVALDAS REEDEL ILMUVALT ALBUMILT SINGLI “SÜGAVIK”

Alternatiivroki bänd Metro Luminal annab sel reedel, 8. novembril välja uue plaadi “Ajaja”, millele toimuvad ka esitluskontserdid. Fännide rõõmuks avalikustas ansambel maitseprooviks ahjusooja singli nimega “Sügavik”. 

Esimene plaadiesitlus leiab aset helikandja ilmumise päeval, 8. novembril Tallinnas, Von Krahli teatris. Erikülalisena teeb kaasa helilooja ja kitarrist Mauno Meesit. Lavale astub koosseis Robin Juhkental (vokaal), Rainer Jancis (kitarr), Kalle Nettan (bass) ja Marko Atso (trummid).

“Ajaja” on kiirerütmiline järg möödunud aastal ilmunud albumile “Üheksast viieni”. Turbulentse, ent töökindla Metro Luminali salvest on aastakümnete jooksul kuulajate seas hitistaatusesse jõudnud palasid päris hulga – “Isa tuli koju”, “Ta õrnas käes”, “Viimne kiri”, “Aina rohkem” jne. Nüüdne, järjena möödunud aastal ilmunud albumile “Üheksast viieni” peidab “Ajaja” endas neid samu jõulisi värve, millega kujundati Eesti 1990. aastate rokiskeenet – Rainer Jancise eripärane kitarrimäng, palade salapärane lüürika ning romantilissünged meeleolud. Metro Luminali liidri Rainer Jancise sõnul on bändi 31. sünnipäevaks ilmuv album lõbuskurb, ent mõtterikkas vaheldus igapäevaelule. 

Albumile “Ajaja” jõuab üksteist laulu:

 1. On midagi mis jääb
 2. Ära mõtle mulle mu arm
 3. Läbi jää
 4. Koera lugu
 5. Sügavik
 6. Ainult tuul
 7. Loojangu hümn
 8. Tahan sind
 9. Tilulilumees
 10. Ajaja
 11. Mine sinna kus on hea

Plaati saab eeltellida Vaiguviiulist

CD esitluskontserdid:

 • 8. novembril kell 21.00 – Von Krahli teater (Tallinn)
 • 15. novembril kell 21.00 – kultuuriklubi Tempel (Pärnu)
 • 6. detsembril kell 20.00 – Eesti Rahvamuuseumis (Tartu)
 • 7. detsembril kell 21.00 – Viljandi Legendi Pööning (Viljandi)
 • 27. detsembril kell 21.00 – Von Krahli teater (Tallinn)

Piletid on müügil Ticketeris.

Kuula värsket singlit “Sügavik”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.