JÄRGMISEL SUVEL TOIMUB TAAS ÕLLESUMMER

Eelmise aasta septembris tuli ootamatu uudis, et legendaarne Õllesummer Festival lõpetab. Selle perenaine Marje Hansar mattis suurürituse maha kerge tunde ja pisarateta. Tänavu festivali tõesti ei toimunud, kuid pea 25 aastat Tallinna Lauluväljakut juhtinud Riho Rõõmus teatas esmaspäeva, 4. novembri pärastlõunal Facebookis, et 2020. aastal on Õllesummer tagasi.

Riho Rõõmus tegi sotsiaalmeediasse postituse seetõttu, et teatada oma uuest ametist – temast sai Keilas asuva Harjumaa muuseumi direktor. “Tänasest siis uues ametis. Ja mulle meeldib, juba esimesest päevast. Vaatame, kuidas edasi. P.s. Aga Õllesummer 2020 toimub ikkagi,” kirjutas Rõõmus.

Õllesummer toimus esmakordselt 1994. aastal, võttes üle omaaegse muusikafestivali Rock Summeri koha. Esimesel kahel toimumisaastal peeti Õllesummerit Eesti Näituste Messikeskuses, Tallinna Lauluväljakul toimus üritus aastatel 1996-2018. Viimane rahvapidu, 2018. aasta juulis toimunud Õllesummer tõi festivali korraldajale Marje Hansari ettevõttele pea 200 000 eurose kahjumi.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.