LAURA PÕLDVERE JA IVI RAUSI KOGUVAD HOOANDJAS HOOGU UNO NAISSOO LOOMINGUGA PLAADI VÄLJAANDMISEKS

Helilooja ja muusiku Uno Naissoo (1928-1980) nimi ei vaja tutvustamist ühelegi Eesti levimuusika sõbrale nagu mitte ka seda esitava Laura Põldvere oma. Koostöös Ivi Rausiga on ilmumas juba kolmas Eesti heliloojate loomingule pühendatud album “Aitäh, Uno Naissoo!”, millest varasemad kaks – “Aitäh, Valter Ojakäär ja “Aitäh, Kustas Kikerpuu” on olnud väga edukad.

Uus album toob kuulajateni Uno Naissoo parimad palad erinevates stiilides ja uues kõlapildis, saateks mängivad plaadil suurepärased Eesti jazzmuusikud, kelle kõigi mõtted on leidnud väljenduse selles materjalis ühel või teisel moel. 

Täpsemat infot saab lugeda ja uue plaadi ilmumist toetada Hooandja ühisrahastuskeskkonnas.

Plaadi tutvustusklipp Hooandjas:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.