ELERYNIL ILMUS UUS SINGEL “DO WHAT U DO” KOOS VIDEOGA

Telesaate “Su nägu kõlab varsti tuttavalt” osalejal Elerynil ilmus uus singel “Do What U Do” koos muusikavideoga.

Vastvalminud video viib vaataja endisesse Marati tehasesse, mis on kujutatud kõheda ja veidra paigana – vaimuhaiglana. “Lugu ise räägib sellest, kuidas peategelane laseb oma tunnetega mängida. Ta on sellest väsinud, kuid selle asemel, et kõik selja taha jätta, on seal miski, mis teda tõmbab. Otsustasime seda emotsiooni videos võimendada ning mõelda kogu tegevus vaimuhaiglasse. Video valmimine oli väga põnev protsess, alates stsenaariumi väljamõtlemisest lõpetades väikeste detailide nokitsemisega, nagu näiteks õiget tooni voodilinade valimisega. Mulle meeldis, et sain palju enda mõtteid ja ideid rakendada ja koostöös lavastaja ja koreograaf Britt Kõrsmaaga ning professionaalse videotiimiga sai see tulemus täpselt selline nagu ootasin,” rääkis Eleryn.

Laulu autorid on Eleryn Tiit, Helina Reinjärv ja Karl Kanter.

Video:
Stsenaristid: Eleryn Tiit, Britt Kõrsmaa, Liina Notta
Režissöör, operaator, monteerija: Mihkel Notta/Andres Raudjalg
Lavastaja/koreograaf: Britt Kõrsmaa
Kostüümikunstnik: Maarja Siim
Värvimääraja: Liina Notta
Grimm: Liina Notta
Fotograaf: Liina Notta
Tantsijad: Marleen Jõela, Steffi Pähn, Sandra Riivik
Catering: Lotte Krall

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.