RAINER ILD AVALDAS UUE SINGLI “OCEAN”

“Ma olen alati veidi laevasõitu kartnud. Ma olen küll käinud sõpradega merel ja lõbusatel kruiisidel, aga ikkagi võtavad need mul seest veidi kõhedaks. Võib-olla on iga-aastane jõulueelne “Titanicu” vaatamine oma jälje jätnud,” muheleb Rainer Ild.

Uue loo “Ocean” muusikavideo stiil erineb suuresti Rainer Ildi senisest materjalist. 

“Tavaliselt kuukene enne singli ilmumist filmime Sveniga (Rainer Ildi trummar) muusikavideo, kus me enamasti külmetame ja piinleme kuskil – seekord aga ei pidanud keegi kannatama. “Ocean’ile” tegime hoopiski kerge joonistatud visuaali, mis on ka tegelikkuses osa loo sisust,” selgitab Rainer uue video stiili.

Uue singli live-esitlus toimub 1. novembril valitud publikule, hetkel veel salajasel üritusel.

“Need, kes on paremad detektiivid ja tõelised fännid, leiavad meid reedel üles,” sõnab Rainer kavalalt.

Laul Spotifys.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.