TANEL PADARI UUS SINGEL “TARTUST PARIIS” KIHUTAS KANAL 2 MUUSIKATABELIS EESTI TOP 10 ESIKOHALE

Kanal 2 uudistemagasini “Reporter” muusikatabelit Eesti TOP 10 asus uue tulijana juhtima Tanel Padari värske singel “Tartust Pariis”, mis on artisti enda sõnul esimene päriselt tema elust rääkiv laul.

Homme, 27. oktoobril 39. sünnipäeva tähistav Tanel kommenteerib: “Täpselt kaks aastat tagasi käisin ma kihlatuga esimesel deidil. Kuna olin sel ajal kõrgendatud meedia tähelepanu all, ei olnud mõeldav kohtingut teostada Eestis, sest nii ei oleks meil teineteise seltskonna nautimisest midagi välja tulnud. Seega tuli mul täiesti hullumeelne plaan minna õhtust sööma 440 kilomeetrise autosõidu kaugusele. Me olime valmis riskima asjaoluga, et sellest võib saada kas elu parim trip või kõige pikemate sekunditega õhtu. Pärast 880 km ja 12h kestnud kohtingut saigi Tartust Pariis. “Tartust Pariis” on pühendatud sellele õhtule ning seiklusele, mis tänu selle riski võtmisele alguse sai.”

Eesti TOP 10-ne teisel positsioonil püsib Liis Lemsalu singel “Kehakeel” ning eelmise nädala esinumber, Laura Põldvere laul “Don’t Shut Me Out” on nüüd kolmas.

Kanal 2 saate “Reporter” muusikatabel Eesti TOP 10 (25. oktoober):

1 UUS [1] Tanel Padar “Tartust Pariis”
2 (2) [6] Liis Lemsalu “Kehakeel”
3 (1) [3] Laura Põldvere “Don’t Shut Me Out”
4 UUS [1] RÜÜT “Mina ja meri”
5 (6) [2] Number Ö “Legendaarne”
6 (3) [18] Grete Paia “Kinni mind püüda saa”
7 (4) [4] reket “Hetked”

8 (5) [5] Kadi Toom “On mis on”
9 (7) [3] Beebilõust “Ükssarvik”
10 UUS [1] Clicherik & Mäx “Mis siis”

Iga nädal lendavad kolm kõige vähem punkte saanud lugu tabelist välja. Nende asemele tulevad uued lood, mis alles jäänud seitsmega võistlema hakkavad. Seekord sööstavad võistlustulle:

  • Beatrice “Kuumas kohas”
  • Berg “Children 2019”
  • Ott Lepland “Kõik mis hea”

Hääletada saab siin.

Täpselt aasta tagasi juhtis pingerivi saate “Eesti otsib superstaari” viimase hooaja võitja Uudo Sepa singel “Sinule”, aastal 2017 Alen Veziko kaver 2 Quick Starti hitist “Lõpuks leidsin sind” ning kolme aasta eest Birgiti lugu “Leekides tee”, mille autorid on Peter Põder, Silvia Soro ja Indrek Sarrap:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.