ROOTSI AJALEHT: VICTOR CRONE PROOVIB TAAS EUROVISIOONILE PÄÄSEDA

Rootsi suurima trükiarvuga päevaleht Aftonbladet kirjutab, et 27-aastane rootslane Victor Crone proovib juba järgmisel aastal taas Eurovisiooni lauluvõistlusele pääseda, seekord kodumaad esindades.

Teatavasti esindas Victor Crone tänavu Tel Avivis toimunud Eurovisioonil lauluga “Storm” Eestit, pälvides finaalis 20. koha. Juba vahetult peale võistluse lõppu rääkis laulja, et ta soovib eurotrallist tulevikus taas osa võtta ja siis esiviisikusse jõuda.

Kuna “Storm” kogus Eurovisiooni finaalis Rootsi televaatajatelt teise koha väärilised 10 punkti, sai laulust Rootsis suur raadiohitt ning seetõttu on Crone vastu ka tema kodumaal suurem huvi tekkinud. Aftonbladeti “usaldusväärsed allikad” räägivad, et laul, millega mees soovib Rootsi eurolaulu konkursist Melodifestivalen järgmisel aastal osa võtta, on taaskord hoogne ja aviciilik (Avicii ehk Tim Bergling oli eelmisel aastal surnud rahvusvaheliselt tuntud Rootsi DJ – toim.). Lisaks Victorile võtavad ajalehe allikate sõnul konkursist osa ka Melodifestivalen 2019 pronksmedali omanik Hanna Ferm ning laulja ja laulukirjutaja Jakob Karlberg.

Kuulujuttudele Crone huvist oma kodumaad Eurovisioonil esindada lisab hoogu juurde ka see, et Victor mainis 2. oktoobril Instagramis, et sõlmis plaadilepingu Stockholmis asuva plaadifirmaga Roxy Recordings. Cronel pidi juba sellel sügisel ilmuma koos Stig Rästaga tehtud lühialbum, aga selle kohta pole viimasel ajal midagi kuulda olnud. 

Victor Crone on Rootsit Eurovisioonil esindada ka püüdnud ka varem. 2015. aastal osales ta koos Iraani juurtega räppari Behrang Miriga Melodifestivaleni nimelisel konkursil looga “Det rår vi inte för”, kuid seda märkimisväärse eduta. Muide, selle pala üheks autoriks on Måns Zelmerlöw, kes tõi Rootsile samal aastal Eurovisioonil võidu looga “Heroes”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.