VAIDO NEIGAUS AVALDAS SINGLI “MEES METSAST”

Soomes resideeruv Vaido Neigaus avalikustas oma uue singli “Mees metsas” ja selle remiksi.

Vaido rääkis paar päeva tagasi MuusikaPlaneedile, et lugu on tagasivaade tema elule kui ta läks linna õnne otsima. “Piire ületades ning nugasid selga saades tahtsin ma lõpuks tagasi minna sinna, kus ma saaksin hingata ja rahu. See lugu on kirjutatud Soomes suvilas mis asub järve ääres ja metsas. Ma sain inspiratsiooni loo sõnadele ja viisile seal olles ning muusika tegi Mikk Tivas,” rääkis artist.

Vaido Neigause uus laul “Mees metsast” ja selle remiks on tänasest kuulatavad erinevates digitaalse muusikateenuse platvormides. Järgmisel reedel, 25. oktoobril saab YouTube’is näha laulu muusikavideot.

Kuula singlit Spotifys:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.