MUUSIKAPLANEEDI TOP 10: ESIKOHA EEST VÕITLESID ANSAMBLID N.O.O.B JA PIHLAP.UUD. KES VÄLJUS HÄÄLETUSEST VÕITJANA?

N.O.O.B ja Pihlap.uud

Eelmisel nädalal toimunud MuusikaPlaneedi TOP 10-ne hääletuses käis tuline võitlus ansamblite N.O.O.B ja Pihlap.uud vahel ning gallupi lukkumineku ajaks lahutas neid vaid kaks häält. Kes väljus võitjana?

Liidripositsioonile suutis püsima jääda rokibänd N.O.O.B, singliga “Kõik kordub taas”. 25,36% toetust kogunud loo autori Mikk Tivase sõnul räägib lugu sõltuvustest ja asjadest, mis hoiavad inimesi elus ühe koha peal. “Meil kõigil on elus keegi või miski, mis meile hästi ei mõju ja meid justkui vee alla tirib. Samas ei suuda me sellest kuidagi ka loobuda. Tuleb uus päev ja kõik kordub jälle,” selgitas Tivas.

Niisiis, napilt jäi hõbemedalile muusikakollektiiv Pihlap.uud, oma uue lauluga “Võõras”, mille teksti kirjutas bändi eestvedaja Maris Pihlap ise: “Võlgnen tänu selle eest ühele tundmatule poisile, keda nägin möödunud sügisel kusagil Kalamaja kandis Kadriorg-Kopli trammi peal. Ilma mingi hoiatuseta armud sellesse võõrasse, kujutad terve temaga koosveedetud elu ette, ikka selleks, et temast midagi ütlemata mööduda ja mitte kunagi teda enam näha. See võib tunduda kurvana, aga minu arvates need on kõige ilusamad armumised, need peas loodud filmid on ilusad ja veatud. Võibolla näeme veel kunagi, sest Eesti on väike, aga mul pole õrna aimugi, kes ta oli. Ja eks neid juhtumisi tuleb veel ja teiste inimestega.”

Neli nädalat järjest teisel kohal püsinud vokaalansambel Mirt kukkus palaga “Tuuletants” kolmandaks.

MuusikaPlaneedi TOP 10 #226 (14. oktoober):

1 (1) [2] N.O.O.B “Kõik kordub taas” (25.36%)
2 UUS [1] Pihlap.uud “Võõras” (24.4%)
3 (2) [5] Mirt “Tuuletants” (16.75%)
4 (3) [15] The Sound “Varjud” (10.53%)
5 UUS [1] Empty Mind “Üks vend” (7.66%)

6 UUS [1] Val Tvoar “Unchained” (6.22%)
7 (4) [3] Tankist “Kon kuradi kotsil ma elä?” (3.83%)
8 (5) [2] Sun Smokers “Everybody” (2.39%)
9 UUS [1] Laura Põldvere “Don’t Shut Me Out” (1.91%)
10 UUS [1] MIANG “It’s All Around” (0.96%)

Hääli: 209 (aitäh!)

Nagu reeglid ette näevad, pääsevad edasi vaid viis paremat laulu ning kohad 6-10 on mängust väljas. Väljalangenud lood vahetavad uues hääletuses välja viis uut tulijat:

  • Esivanemate Kaja “Kurva kodu”
  • Púr Múdd “Smile”
  • Raha.pesu.karud “Tekiila”
  • Sorus “Maskid”
  • Tanel Padar “Tartust Pariis”

Värske gallup ootab hääli lehe paremas servas (mobiiliversiooni puhul lehe allosas) ning läheb lukku pühapäeval, 20. oktoobril kell 23:59. Tuld! 🔥

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.