📈 “REPORTERI” MUSATABEL: KAKSKEELNE HITT “FÜR OKSANA” ON JUBA KUUENDAT KORDA ESIKOHAL!

Nublu ja Gameboy Tetrise ühisele laulule “für Oksana”, mida on YouTube’is kuulatud üle 2,3 miljoni korra, kuulub Kanal 2 uudistemagasini “Reporter” muusikatabelis Eesti TOP 10 kuuendat nädalat järjest esikoht.

Populaarne mõminaräppar nublu muusikasõpradele enam tutvustamist ei vaja, aga Gameboy Tetrise nime taha peidab end räppar Pavel Pi, kes kirjutas “für Oksana” venekeelsed riimid ning on laiemale avalikkusele tuntud 5Miinuse ridadest. Tegemist on meeste esimese ühise projektiga, kus muusikud sooloartistidena koostööd teevad. Loo produtseeris Fabry el Androide ning miksis ja masterdas Ago Teppand. Muide, täna, 27. septembril esineb nublu Tallinnas asuvas Noblessneri valukojas. Hiljuti laadis artist oma Instagrami lehele üles ka pildi, lisades kommentaariks: “10-4”, mis tähendab tõenäoliselt 4. oktoobrit. (Kas ja) millega nublu meid sel päeval üllatab, saame teada täpselt nädala pärast!

Eesti TOP 10-ne teisel positsioonil paikneb teist nädalat järjest särava lauljatari Liis Lemsalu aktuaalne singel “Kehakeel”, mis valitseb hetkel MuusikaPlaneedi TOP 10-t. Sama pala oli eelmisel aastal väga suur hitt Soomes, sealse staari Anna Puu esituses ja tundub et ka eestikeelne versioon on vägagi edukas.

“Reporteri” muusikatabeli pronksikohalt leiame seekord Läti popstaari Lauris Reiniksi, kelle suvel ilmunud singlile “Lendame koos” avaldati sel kuul muusikavideo, mis on ainulaadne selle poolest, et see on filmitud tihedas koostöös Läti vanglate administratsiooniga. Enamik muusikavideost filmiti kahes Läti vanglas – Brasa vanglas, mis suleti 4 kuud tagasi, ja Olaine vanglas, mis on endiselt tegutsev ja kaasaegseim Läti vangla. Laulu enda kohta on Lauris selgitanud järgmist: “See on meeldetuletus kõigile, et te ei pea tegema kõiki võimalikke töid ja teenima kogu maailma raha. Te ei vaja seda, kui soovite elada tervislikku ja täisväärtuslikku elu. Keegi ei vaja läbipõlenud, ületöötanud ja väsinud inimest. Peate leidma enda jaoks aja, peatuma õigel hetkel või võtma pausi. Või nagu öeldakse laulus: Nii, tšau, olen juba teel! Selgust vajab minu meel.” 

Kanal 2 saate “Reporter” muusikatabel Eesti TOP 10 (27. september):

1 (1) [7] nublu x Gameboy Tetris “für Oksana”
2 (2) [2] Liis Lemsalu “Kehakeel”
3 (7) [2] Lauris Reiniks “Lendame koos”
4 (6) [9] NOËP feat. Chinchilla “fk this up”
5 (3) [14] Grete Paia “Kinni mind püüda saa”
6 (4) [6] Elina Born “Kordumatu”
7 UUS [1] Kadi Toom “On mis on”

8 UUS [1] Doktor Normal “Chase Da Flow”
9 UUS [1] Merike Susi “Positsioon”
10 (5) [13] Liis Mäesalu ja Tarvo Valm “Tule nüüd”

Iga nädal lendavad kolm kõige vähem punkte saanud lugu tabelist välja. Nende asemele tulevad uued lood, mis alles jäänud seitsmega võistlema hakkavad. Seekord sööstavad võistlustulle:

  • Gram-Of-Fun feat. Levski “Reservation”
  • Ikevald Rannap “Synchronize”
  • reket “Hetked”

Hääletada saab siin.

Täpselt aasta tagasi oli edetabeli tipus Elina Borni & Jüri Pootsmanni duett “Jagatud saladus”, aastal 2017 Grete Paia “Wasted Youth” ning kolme aasta eest ansambli Traffic singel “Natukene veel”, mille muusika autoriks on Stig Rästa ning sõnad kirjutasid Stig Rästa, Kristjan Vardja ja Silver Laas:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.