AIGAR VALSIL ILMUS SÜGISESELT SÜNGE MUUSIKAVIDEO “SPIRALS DOWNWARDS”

Aigar Vals tähistas oma sünnipäeva uue videoga, mille monteeris ise, ning režissööriks on Jürgen Volmer. Operaatoriteks on samuti Volmer ja Janar Hakk, kes oli ka Valsi eelmise video “Sooner” operaator. Kunstnikuks on Epp Salulaid. Vals on tuntud trummarina bändidest Badass Yuki ja Junk Riot.

“Antud videos kandub kenasti üle äng, mida tundsin hetkel, mil lugu salvestasin. Doom’i sukeldumine ja sisekaemused olid ühed peamised tegevused, millega varasemalt ennast maandasin ning aega mööda saatsin“ räägib Vals. “Lõpuks tasus see kõik end ära ning kogu see energia sai rakendatud otse muusikasse.”

Lugu on albumilt “End Game”, mis ilmus aasta eest, ning tähistab ühtlasi ühte suuremat tähist enne tema järgmise aasta täispikka albumit. #Aigar2020

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.