GRAM-OF-FUN FILMIS KOOS SÕPRADEGA ENDA LOOLE “RESERVATION” SUVE LÕPUL MUUSIKAVIDEO

Foto: Taaniel Malleus

Gram-Of-Fun, kuhu kuuluvad nimekad muusikud Kristel Aaslaid, Martin Kuut, Jaan Jaago ning Philip Nikolajev, filmisid koos oma suurimate sõprade ja fännidega meeleoluka muusikavideo kevadel ilmunud EP “Second Breakfast” esikloole “Reservation”. Lugu esitavad koos bändiga veel Kostja Tsõbulevski ning Raul Ojamaa.

“Muusikavideo sai valmida suuresti tänu meie headele sõpradele, ka loo sõnum on justnimelt sõprusest. Loo pealkiri “Reservation” jutustabki sellest, kuidas ka rasketel aegadel, on heale sõbrale lauas alati koht olemas, reserveeritud,” ütleb bändiliider Martin Kuut.

Muusikavideo on omamoodi ka bändipoole tribüüt mahedale suvele, mida sügise alguses hea meenutada on.
Koos video väljatulemisega on bändil müüki tulemas ka nende oma mittealkohoolne Gram-Of-Fun’i eripunch, mis läheb müüki kohalikes söögi- ja joogikohtades.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.