KUULA, KUIDAS KOIT TOOME ESITAB KOLLEKTIIVI 5MIINUST SUVEHITTI “(EI OLE) ALUSPÜKSE”!

Räpipunt 5Miinust laadis oma YouTube’i kanalisse üles üsna huvitava videoklipi, milles Rämmari kirjaga kapuutsiga pusa kandev laulja Koit Toome esitab klaveril nende suvist hittlugu “(Ei ole) aluspükse”.

“Suvi on läbi. Pange alukad tagasi jalga,” kommenteerib 5Miinust.

Loo miksis ja masterdas Bert Prikenfeld, video tegi Mart Vares, heli eest vastutas Georg-Rasmus Mäe.

Videoklipp, millel pikkust vaid minut ja 33 sekundit, filmiti Alexela Kontserdimajas.

Laulu originaal, mille esitajateks on lisaks 5Miinusele ka nublu, reket ja Elina Born, avaldati 20. juunil ning seda on praeguse seisuga YouTube’is kuulatud üle 1,7 miljoni korra. Muide, MuusikaPlaneedi lugejad hääletasid selle loo gallupis Suvehitid 2019 kõrgele kolmandale kohale:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.