PIA FRAUS AVALDAS UUE LOO “SWEET SUNDAY SNOW”

Foto: Joosep Volk

Plaadifirma Seksound alt ilmus bändi Pia Fraus uus lugu “Sweet Sunday Snow”, mis on nende uue albumi esimene singel. Värskes loos lööb kaasa ka bändi kunagine trummar Joosep Volk, kellega nad pole juba üle 15 aasta koos mänginud.

Pia Frausi kuuluvad Eve Komp (vokaal, süntesaator), Kärt Ojavee (süntesaator), Rein Fuks (kitarr, vokaal, süntesaator, tamburiin), Reijo Tagapere (bass), Joosep Volk (trummid, elektrooniline perkussioon) ja Kristel Eplik (taustavokaalid). Loo produtseeris John McEntire.

Ansambli Pia Fraus eelmine album “Field Ceremony” ilmus 2017. aastal, aasta hiljem tuli välja ka remix-EP “Mountain Trip”.

Kuula singlit “Sweet Sunday Snow” Spotifyst:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.