KREATIIVMOOTOR AVALDAS UUE LOO “LUUL”

Foto: Maike Tubin

Ansambel Kreatiivmootor andis välja värske loo “Luul”, kus teeb külalismuusikuna kaasa Robert Jürjendal. Singel pärineb bändi valmivalt albumilt “Mentalbau”.

“On see nüüd dark wave või dream pop või hoopis psühhedeelsete retroelementidega dub? On see unes või ilmsi? On see nukker või lootusrikas?” kirjeldab bänd ise enda värsket materjali.

Kreatiivmootor alustas tegevust 2003. aastal kaheliikmelisena, aga esimese albumi “Irratsionaalne” (2007) ilmumise ajaks oli ansambli liikmeskond hakanud kasvama ning alates 2008. aastast on Kreatiivmootori maksimumkoosseisu kuulunud 8 liiget. Selle koosseisuga on valminud ka albumid “Kaleidoskoop” (2010) ning “Algne sülg esitab” (2016).

Bändi kuuluvad Ingrid Aimla (löökpillid), Kaur Garšnek (süntesaatorid ja klahvpillid), Roomet Jakapi (vokaal), Maria Lepik (saksofon), Madis Paalo (trummid), Allan Plekksepp (basskitarr ja elektrooniliste instrumentide programmeerimine) ja Alvin Raat (elektrikitarr).

Kuula singlit “Luul”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.