📸 FOTOD: LIIS LEMSALU ESINES KOOS OMA BÄNDIGA VABADUSE VÄLJAKUL

Laupäeval, 7. septembril toimusid Eesti suurima rahvusvahelise spordisündmuse Tallinna Maratoni raames Mesikäpa lastejooksud ning Tallinna Sügisjooks. Vabaduse väljakul esinesid Liis Lemsalu Band ja ansambel Kala.

Vahetult enne etteastet andis Liis Lemsalu intervjuu raadiojaamale Sky Plus, et et rääkida oma suhtest jooksmisega. Kontserti alustas Liis lauluga “Ei peatu”, mille ta pühendaski kõigile jooksjatele. Järgnesid hitid “Tähed me jalge all”, “Uneliiv”, “Sinuga koos”, “Täitugu soovid”, “Sinu hääl”, “Süda taob” (duett Martti Laasiga), “Püüab meid”, “Hingata”, “Sinu ees” ning “Aeg on käes”.

Muide, juba homme, 10. septembril ilmub Liisi uus singel “Kehakeel”. “Ma ei ole öösel isegi magada saanud, sest ma olen nii närvis, et teisipäeval see tuleb,” ütles lauljatar kontserdil.

Vaata fotosid:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.