RADA7.EE TÄHISTAB TÄNA OMA 20. JA VIIMAST SÜNNIPÄEVA!

Muusikaleht Rada7.ee tähistab täna Sveta Baaris oma 20. ja viimast sünnipäeva. Minifestivali mõõtu õhtu algab juba kell 19.00 Rada7.ee algusaegade meeskonnaliikme Martin Metsa nostalgilise DJ-setiga.

Sündmuse kontsertprogramm algab süngemate nootide, aeglasema ja süngema meeleoluga, seejärel keritakse hoog üles uuteks alguseks. Thou Shell of Death on ootanud viisakalt ära Rada7.ee peo, et esitleda lõpuks oma aprillis Austria leibeli Talheim Records alt ilmunud albumit “Witchery”. Nime poolest eriti sümboolselt tähendusrikkalt esineb väliskülalisena UK bänd Fvnerals, kelle nimi klapib suurepäraselt muusikaga, kus segunevad doom, post-rock, shoegaze ja dark ambient.

Tempo kerivad üles eelmise aasta lõpus suurepärase EP “Doomtowns” välja andnud Ocean Districts ning oma kolmandaks albumiks vaikselt valmistuv Pärnu esindus Sibyl Vane. Nende vahele mahub üllatusesinejana üle kümne aasta tagasi tegutsemise lõpetanud skenelemmik Leech.

Halastamatu küttega kulmineeruvad live-etteasted eelmisel aastal võrratu albumi “Magnetism” avaldanud Talbotiga. Peohoo jätkumise eest hoolitsevad peosarjade Beats From The Vault ja SÜNK eestvedajad Anders Melts ja Paul Lepasson ehk 4-got-10 ja Söör Paul.

Ajakava:
19:00 Martin @ Rada7.ee
20:00 Thou Shell of Death (albumi esitlus)
21:05 Fvnerals (UK)
22:00 Ocean Districts
22:55 Leech (üle kümne aasta erandkorras laval)
23:50 Sibyl Vane
00:40 Talbot
01:30 DJ 4-got-10 & Söör Paul

Veel on pileteid Ticketeris.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.