IKEVALD RANNAP ANDIS VÄLJA ESIMESE SOULI STIILIS LOO

Ikevald Rannap (foto: Kaupo Kikkas)

Neljapäeval jõudis publiku ette Eesti laulja ja laulukirjutaja Ikevald Rannapi uus singel “Stay”, mis on Rannapi esimene souli stiilis lugu. “Stay” on ka esimene singel tema peatselt ilmuvalt plaadilt “Synchronize”.

Rannapi sõnul sündis lugu “Stay” kunagisest lauluideest, mis tekkis tal ühes Londoni pubis vahetult enne lavale minekut. “Laul on inspireeritud asjade püsimatust loomusest. Meie teele satuvad erinevad olukorrad ja inimesed ning me kunagi ei tea, kui kaua on meil aega võimalik nendega koos veeta,” rääkis laulja. “Olen viimased aastad mööda maailma ringi rännanud. Kõige raskem sel ajal oligi jätta hüvasti inimestega, kellega kohtudes oli meil omavaheline hea klapp tekkinud, teadmata, kas ma neid kunagi enam kohtan,” jagas Ikevald loo sündimise lugu.

Ta lisab, et viimase lihvi oma uuele singlile andis ta koos koos professionaalsete laulukirjutajate Fredrik Joakimssoni ja Sebastian Berglundiga. “Mul oli suur au nendega koos töötada,” lisas Ikevald, kes sai mõlema laulukirjutajaga kokku Rootsi labeli RoastingHouse vahendusel.

Singli “Stay” puhul on tegemist esimese singliga Ikevaldi esimeselt täispikalt plaadilt “Synchronize”. Uus plaat on jõudmas publiku ette lähikuudel. Kuigi Ikevald on varasema 10 aasta jooksul peamiselt andnud välja roki stiilis loomingut, on uuel plaadil kuulda mõjutusi soulist, funkyst ja jazzist. Album on salvestatud 10-liikmelise bändiga rootslasest produtsendi Ricky Delini juhendamisel.

Kuula uut lugu YouTube’ist:

Või lae lugu alla siit.

Ikevald Rannap on laulja ja laulukirjutaja, kes esmakordselt astus publiku ette juba 2007 aastal. 2015 andis ta välja pop-rock lühiplaadi “LiveLoveLaugh”, mille laul “Genius” võitis Inglismaa maineka laulukirjutamisvõistluse BBC raadios. Viimased kolm aastat on laulja rännanud ringi maailmas, otsides inspiratsiooni ja kirjutades muusikat oma uue peagi ilmuva plaadi jaoks.

“Synchronize” plaadiesitlus kontsert toimub 11. oktoobril Erinevate Tubade Klubis Telliskivis. Pileteid sellele saab osta siit.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.