KUULA: EGERT MILDERI SINGLIST “LIVE+LOVE+GROW” VALMIS REMIKS

Täiendatud 5. septembril @22:20!

Plaadifirma TIKS Rekords andis välja noore produtsendi Lumele tehtud remixi Egert Milderi aasta tagasi ilmunud loole “Live+Love+Grow”. Loo originaal on Egert Milderi debüütsingel, mis muuhulgas jõudis ka Raadio 2 aastahiti esikümnesse. Nüüd on aga lugu saanud tänu noorele andekale produtsendile uue hoogsama ja veel suvist meeleolu kandva kõla.

“Oleme alati mänginud ja nüüd ka paaril viimasel aastal välja andnud muusikat, mis muidu ehk jääks sahtlisse, aga tegelikult vääriks rohkemaid kõrvu kas või väikese detaili või tunde pärast, mida lugu edasi suudab anda. Noor produtsent Lumele, kodanikunimega Karl-Joosep Mandri, tabas Egerti loos miskit ära, mis avab ehk tee ka hoopis uue kuulajani, aga samas säilis loo sisu. Loo sõnum sobib hästi nii kooli- kui ka tööaasta algusesse – uued tuuled purjedes, mille potentsiaali ei tasu kasutamata jätta. Ole julge, aga mõtle oma otsused läbi ja hooli endast,” seletab Peeter Ehala TIKS Rekordsist värske remixi tagamaid.

Uus remix loole “Live+Love+Grow” on saadaval Spotifys, Apple Musicus ja teistel voogedastusplatformidel.

Vaata ka valminud lüürikavideot:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.