EESTI LAUL 2020 FINAALI PILETID ON NÜÜD MÜÜGIL!

Täna, 3. septembril täpselt kell 10 hommikul tulid Piletilevis müügile konkursi Eesti Laul 2020 finaali piletid, mille hinnad algavad 25,40 eurost.

Eesti Laul 2020 finaal toimub järgmise aasta 29. veebruaril Saku Suurhallis. Uksed avatakse kell 17.30 ning kontsertprogramm algab kell 19.00. Suurejoonelisele finaalvõistlusele pääseb 12 artisti, kellest üks sõidab Eestit esindama Eurovisiooni lauluvõistlusele Hollandisse. Lisaks on oodata mitmeid üllatusartiste ja huumoriga vürtsitatud meelelahutust.

Siiani pole veel avaldatud, kus toimuvad 13. ja 15. veebruaril poolfinaalid (kas jälle Tartus?) ning millal nende piletid müügile tulevad, kuid seda infot on lubatud jagada selle kuu lõpus. Igaljuhul, 1. septembrist saab konkursile esitada lugusid aadressil www.eestilaul.ee ning laulude esitamise tähtaeg on 6. novembril kell 12.00. Lugude avalikustamine toimub novembri lõpus või hiljemalt 1. detsembril, kuid seda kes saavad poolfinaalidesse, saab teada juba 13. ja 14. novembril.

Pääsmeid Eesti Laul 2020 finaali saab osta siit. Piletite hinnad olenevad istekohast:

Eurovisiooni lauluvõistlus toimub järgmise aasta 12., 14. ja 16. mail Hollandi linnas Rotterdamis, Ahoy Arenal.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.