📾 FOTOD: MUSTAMÄEL TÄHISTATI KOOLIALGUSPIDU KOOS STEFANIGA đŸ€˜

PĂŒhapĂ€eval, 1. septembril leidis Tallinnas asuvas MĂ€nni pargis aset koolialguspidu “Tere taas!”. Üritusel toimusid erinevad vĂ”istlused ja tantsuĂ”petus ning esines konkursi Eesti Laul 2019 pronksmedali omanik Stefan.

Stefani kontserdi tĂ”mbas kĂ€ima Robbie Williamsi ’90ndate hitt “Let Me Entertain You”. Loomulikult kĂ”lasid ka noormehe enda lood “Better Days”, “Laura (Walk With Me)” ja “Without You”, aga rokkida sai nĂ€iteks ka Gunnar Grapsi esituses tuntuks saanud pala “TĂŒhjad pihud” saatel. Kirsina tordil esitas Stefan kontserdil esmakordselt uue ingliskeelse pala, mis jĂ”uab tema oktoobris ilmuvale debĂŒĂŒtalbumile!

Vaata fotosid Stefani esinemisest:

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.