YOUTUBE’I JÕUDIS ROZELLI, LAURA PÕLDVERE & TIGRANI ÜHISE LAULU “10TH WONDER” LÜÜRIKAVIDEO

Viljandi juurtega elektroonilise tantsumuusika produtsent Rozell ehk duosse Vajé kuulunud Hans Noormets andis augusti alguses välja singli “10th Wonder”, mis on sündinud koostöös Laura Põldvere ja Tigran Gevorkjaniga. Nüüd saab YouTube’ist vaadata ka loo lüürikavideot.

Rozell: “On nii tavaline, et kui sa oled suurest mängust eemal ja pildist väljas, siis pööratakse selg ja sind pole enam olemas. Aga eemalolekuperioodid on olulised. Need aitavad energiat koguda ja fookust seada. Need inimesed, kes alles jäävad on kulla kaaluga ja kui ühendada nendega jõud, siis ollakse kümneid kordi tugevamad. Muusikas peab olema kirg. Omasid tuleb hoida. Nii lähevad asjad lendu.

Me elasime Tigraniga päris pika ja keerulise perioodi ühe katuse all. Rääkisime tihti elust ja otsisime küsimustele vastuseid. Ja siis otsustasime kogu sasipuntra muusikaks teisendada. Madalasse vette ei saa kinni jääda. Tuleb lainetest välja murda.

Ühel hetkel oli lugu valmis ja kuna Tigran ja Laura olid otsinud võimalust midagi koos teha, siis astus Lauragi rõõmsalt paati.

“10th Wonder” kandis mind üle ookeani. Selle loo taustal on palju muutusi elus ja muusikas. Uusi pilte ja kõlasid. Pühendan loo oma perekondadele nii kodus kui muusikas. Te olete mulle jätkuvalt väga olulised.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.