MUST HUNT AVALDAB REEDEL UUE ALBUMI “OOTA MIND ÄRA”

Pop-rock bänd Must Hunt avaldab homme, 30. augustil uue plaadi “Oota mind ära”. Lisaks nimiloole kõlavad 12-laululisel albumil kõik ansambli uue koosseisu singlid nagu “Suudluskindlad huuled”, “Tuletooja” ja teised, ning ka täiesti uued senikuulmata palad.

Laulja Freddy Tomingas kirjeldab, et suure töö ja pühendumise tulemusena on valminud helikandja, mille üle kogu bänd võib sirge seljaga uhkust tunda. “Me ei valinud ainult üht valemit, vaid lubasime omale stiililiselt kõvasti piire kombata, et oleks huvitavam nii endal kui ka kuulajal.”

Marko Atso lisab, et albumi loomise protsess algas juba veebruarikuus ja vältas augustini, tänu millele oli võimalik pühenduda igale loole eraldi. “Meil oli aega korralikult keskenduda nii muusikalisele kui ka kõlalisele poolele. Täname bändiga veel Keijo Koppelit, kes need sajad tunnid meiega vastu pidas ja Vahur Valgmaad, kes tegi plaadile sellise lõppviimistluse, mis on heliliselt suur samm edasi võrreldes varasemate albumitega, kus kunagi trumme olen mänginud.”

Uus album “Oota mind ära” on alates 30. augustist saadaval kõigis Eesti hästi varustatud plaadipoodides ning populaarsetel striimingu- ja muusikaplatvormidel. Musta Hundi kodulehelt saab plaati tellida juba täna. Albumit levitab Pedrobeat.

Plaadi esitluskontsert toimub Muinastulede ööl laupäeval, 31. augustil Vergi sadamas.

Kuula uut laulu “Rändaja”: 

“Oota mind ära” lugude nimekiri:

 1. Oota mind ära – 3:34
 2. Neiu mustas kleidis – 3:43
 3. Suudluskindlad huuled – 3:09
 4. Preestri tütar – 3:20
 5. Honda – 3:09
 6. Otsus – 3:17
 7. Saakloom – 3:17
 8. Rändaja – 3:19
 9. Tuletooja – 4:07
 10. Risttee – 3:46
 11. Restart – 3:26
 12. Mustad laed – 3:52

Must Hunt:
Freddy Tomingas – laul
Brad Jurjens – kitarr
Simo Atso – kitarr
Ralph Ciavolino – bass
Marko Atso – trummid

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.