📾 FOTOD: MÄNNI PARGIS ESINES BOURBON SUGAR

PĂŒhapĂ€eval, 25. augustil toimus Tallinnas MĂ€nni pargis Rock’n’Ball Festival XXXII, kus astus ĂŒles kolmteist rokkbĂ€ndi, nende seas Bourbon Sugar.

Bourbon Sugar on psĂŒhhedeelsete mĂ”jutustega rock & roll kvartett. BĂ€ndi helikeel on omapĂ€raselt lai, otsinguline, vĂ€rvirohke ning elav. Nagu nimigi ĂŒtleb, on ansambli muusika voolav, kange, vĂŒrtsikalt magus ning ajaga aina parem. 2016. aastal vĂ€rvika kitarristi Grigori RĂ”ĆŸuki eestvedamisel loodud bĂ€ndi koosseis kerkis 2019. aasta mĂ€rtsiks neljaliikmeliseks. Laulja pĂ”hikoha vĂ”ttis ĂŒle 2007. aastal saatest “Eesti otsib superstaari” tuntust kogunud vĂ”imekas vokalist Taavi Peterson. VĂ”imsa ja tĂ€pse rĂŒtmisekstiooni moodustavad bassist Meelis Niine ja trummar Kaupo Saar. Koosseis on aasta algusest saadik kirjutanud hulga uut materjali ja kĂ€sil on albumi salvestamine.

Vaata fotosid Bourbon Sugari esinemisest MĂ€nni pargis:

Kuula bĂ€ndi aktuaalset singlit “Make Me Feel”:

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.