KONTSERTSALVESTUSTE ALBUM: RINGHOLD – “RECORDED LIVE”

Ringhold avaldas täna, 16. augustil albumi, mis portreteerib ansambli senist kontserttegevust nii kodumaistel kui kaugematelgi lavadel.

Albumil kõlavad lood, mis on salvestatud peamiselt 2018. aastal kontsertidel erinevates Euroopa linnades. Nädala jooksul enne albumi “Recorded Live” avaldamist on Ringhold pakkunud kuulajatele võimalust lugeda tuuripäevikuid kuuelt erinevalt kontsertreisilt. Album “Recorded Live” ilmus kassetil ja digitaalses formaadis.

Reisipäevikuid saab lugeda siit.
Albumi leiab veebist

Ringhold peab ennast outsider-muusika viljelejaks, kus fookusesse on võetud minimalistlik elektriline blues’i kitarr, eksperimentaalne häälekasutus ning tõesti sündinud ja väljamõeldud lood. Duo tegutseb koosseisus Kalle Tikas ja eleOnora. Kalle Tikas on jazz-rocki ja eksperimentaalse improvisatsiooni taustaga kitarrist, kelle teekond muusikuna algas ansambli BF koosseisus. eleOnora on eksperimentaalse hääle-improvisatsiooni taustaga laulja, kes on rakendanud häält nii muusikas kui ka etenduskunstide vallas.

Kitarrist Kalle Tikas loob Ringhold’i blues’i keele alustalad olles loonud endale väga omase mängustiili. Ringhold’i vokalist eleOnora lisab ansamblile dünaamikat kombineerides sõnu ja abstratseid häälitsusi, laulu ja korinaid.

Lähiajal toimuvad kontserdid:
17. august – Hagenskalna Komuna (Riia)
18. august – Liivikeelse laulu “Armaz Kel” aranžeeringu esitlus Riias festivalil Livõd loulpivad
24. august – Makslas telpa MALA (Cesis)
31. august – KuKu Klubi (Tallinn)

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.