ELINA BORN AVALDAB SEL NÄDALAL UUE SINGLI, LAURA PÕLDVERE ANDIS TÄPSEMAT INFOT UUE PLAADI KOHTA

Lauljataridel Elina Bornil (25) ja Laura Põldverel (30) on fännidele rõõmusõnumeid.

Elina Born jagas esmaspäeval, 12. augustil sotsiaalmeedias fotot, kommenteerides: “Mina mõtisklemas, millal sellel bornimutil uus lugu juba välja tuleb. ..aa.. oot.. sel neljapäeval? hihi 🕵🏽‍♀️”

Born on sellel aastal juba kolm laulu välja andnud. Jaanuaris ilmus tal soolohitt “Tagasi me”, milles on kuulda ka riimiseadja reketi häält, aprillis avalikustas WATEVAga loo “Tell Me” ning juunikuus koos 5Miinuse ja nubluga ühise pala “(Ei ole) aluspükse”.

Seda, et Laura Põldvere valmistab esmakordselt ilma hitimeistri Sven Lõhmuseta ette uut albumit, on viimastel kuudel meedias palju kuulda olnud. Nüüd jagas lauljatar Instagramis infot selle kohta, et plaat tuleb välja novembris. “Homme peale vinget Rannapungerja lastelaagrit võtan enda autole 4 tegelast, kellega lähme Vaasasse [linn Soomes – toim.] albumimaterjali kirjutama ja eelmisi asju lõpetama 🐙🦋 It’s gonna be an awesome musical journey – – – > @silverhaugas & @kustilemba & @ukukübar & @danielreinaru,” lisas ta esmaspäeva õhtul uues Instagrami postituses. 

Laura aktuaalne videosinku “Keerleme” tuli koos Daniel Reinaruga välja maikuus, kuulamisi-vaatamisi YouTube’is üle 100 000 ja tegu olevat kolme kuu pärast ilmuva helikandja avasingliga. Selle kuu alguses avalikustas Laura ka koostöösingli Rozelli ja Tigran Gevorkjaniga, laulul pealkirjaks “10th Wonder”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.