NUBLU AVALDAS MUUSIKAVIDEO KAKSKEELSELE LOOLE “FÜR OKSANA”, KUS TEEB KAASA GAMEBOY TETRIS

Räppar nublu avaldas kolmapäeval, 7. augustil muusikavideo loole “für Oksana”. Tegemist on nublu esimese filmitud muusikavideoga, mis võeti üles Narvas ja Ida-Virumaal. Kakskeelses loos vastutab venekeelsete riimide eest Gameboy Tetris.

Värskes muusikavideos otsib nublu Narva linnas Oksanat, kes on jätnud talle kustumatu mulje. Otsingud viivad ta nii Kreenholmi vabrikusse, Narva Veneetsiasse, linnatänavatele kui teistesse põnevatesse kohtadesse Ida-Virumaal. “Tahtsime näidata kui lahe ja omapärane koht on meie suuruselt kolmas linn Eestis. Narva võttis meid väga soojalt vastu ning kohalikega töötamine oli megatore!” räägib video režissöör Marta Vaarik.

Vaarik sõnab, et püüdis videos näidata, kuidas idee või unistus kellestki on alati kaunim kui päris elu ise. nublu unistab valgel hobusel istuvast Oksanast kui ideaalsest naisest, siis tegelikult näeme peagi, et ta on päris inimene oma veidruste ja omapäradega. Ja loodetavasti näevad kõik tüdrukud, et kui keegi sulle laksu vastu tagumikku annab, siis seda ei pea tolereerima. Minu keha, minu otsus!

Vaariku koostöö nubluga algas armastusest tema muusika vastu. “Saatsin enda algse idee nublu tiimile ja see meeldis nii neile kui nublule endale. Siiani imestan, et nad mind usaldasid,” sõnab režissööri debüüdi teinud Vaarik heldinult ning tänab kõiki näitlejaid, kes videos kaasa lõid ning kogu 17-liikmelist tiimi, kes kaamerate taga olid. Kusjuures, operaator Gunnar Laal võttis kogu muusikavideo üles läbi sama kaamerasilma, mida kasutati läinud aastal nii “Tõde ja Õiguse” kui mitme teise täispika Eesti mängufilmi filmimisel.

Kakskeelses loos teeb kaasa Gameboy Tetris, kelle taga peidab enda räppar Pavel Pi, kes kirjutas “für Oksana” venekeelsed riimid ning on laiemale avalikkusele tuntud 5miinuse ridadest. Tegemist on esimese ühise projektiga, kus muusikud sooloartistidena koostööd teevad. Loo produtseeris Fabry el Androide ning miksis ja masterdas Ago Teppand.

Video valmimisele panid õla alla suurtoetajad Ida-Viru Filmifond, Tere AS, Liviko, Sportland ja Narva Linnavalitsus.

 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.