CLICHERIK & MÄX ANDSID VÄLJA UUE VIDEOSINGLI “KÄED ÜLES” JA ESINEVAD SEL REEDEL EESTI HIP-HOP FESTIVALIL

Clicherik & Mäx – noored talendid Eesti hip-hop maastikul, kes tegid möödunud sügisel debüüdi looga “Madalal”, võites Raadio 2 räpikonkursi “Sina ka”. Nende teine suvine singel “2D tüdrukud” on püsinud Eesti striimingu edetabeli TOP 20-nes üle üheksa nädala.

Äsja ilmunud singel “Käed üles” on Clicherikule ja Mäxile omaselt üdini positiivne up-tempo bänger, mis räägib sellest, kuidas peomeeleolus takso tellimine võib õhtutundidel mõne sekundiga muutuda kiirabikutsungiks, mille tulemusel on pidurid maas ja pidu iga päev nagu Ivo Linna juubelipeod. Sama meeleolu annab edasi ka loole ilmunud värske video.

Mäx: “”Käed üles” on üks selline lugu, milles arvatavasti iga asjapulk ennast ära tunneb. Alustades siis 15 magamata ööst ja lõpetades sellega, et kuu keskel on juba palk otsas. Tegelikult on kõik chill ja keegi veel kiirabiga koju ei ole läinud, tavaliselt ikka Bolti või Yandexiga. Vahel lihtsalt tuleb neid erroreid ette ning otsustasin kõik need juhused ühte purki toppida ja sellest loo kirjutada”.

Clicherik: “Pala räägib viimaste sentidega ostetud jookidest ja pidudest mis tunduvad nagu need ei lõppeks mitte kunagi. See on kirjutatud inimestele, kes iga reede jälle kännis ja laupäeva hommikul voodihaiged. Käed üles, Käed üles, Käed üles, kordan seda teile nii kaua kuni teil enam muud peas ei ole. Käed üles. Ja NB! Me alles alustame”.

Clicherikut & Mäxi saab laval näha juba sel reedel, 9. augustil, Eesti Hip-Hop festivalil.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.