RÄPPAR AG / AGIDAS AVALDAS VIDEOSINGLI “SLAAVIKÜKK”

Pärnumaalt pärit räppar AG ehk AGIDAS ehk Silver Orissaar avaldas videosingli “Slaavikükk”.

Kuigi noormees avaldas alles maikuus oma debüütalbumi “Segamini”, millelt on seni välja antud vaid esimene singel, siis pole ta käed rüpes ootama jäänud ning koduses stuudiolaboris käib stabiilne töö uute lugude kallal.

“Ma kirjutan ikka uusi lugusid kui ideed tekivad ja tasapisi on arvutisse kogunenud üks väike läbi huumoriprisma vaadatav kõrvalprojekt – AG IDAS ehk AGIDAS,” räägib Silver ise oma uuest minast. “See on selline slaavi veri meie geenides ning mõjutused elust ja massimeediast.”

“Olen niiöelda puhas eestlane ja kuna see polegi päris-päris, siis see ongi AGIDAS. Seega on oodata midagi enamat ka AGIDAS alterego alt, ilmselt on selleks striimitav album hiljemalt 2020.”

Loo kirjutas Silver Orissaar, instrumentaali on produtseerinud LØJR, välja andis Masterhead Records.

Video valmis koostöös Splice Incoming productioniga – stsenarist, produtsent: Artjom Savitski, Charles Zelfy; 1st AD: Margus Koppel; operaator: Charles Zelfy; graafika: Matthias Jonathan Baker; montaaž: Charles Zelfy, Artjom Savitski.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.