MICK PEDAJA UUSIMA KOOSSEISU MIANG DEBÜÜTALBUM “LIFE OF PATTERNS”

MIANG (foto: Siiri Kumari)

Lisaks 20. juunil ilmunud debüütsinglile on tänasest füüsiliselt müügil ka kollektiivi MIANG debüütalbum, mille esmaesitlust näeb ja kuuleb täna, 25. juulil Vääna-Jõesuus toimuval kontsert-festivalil HOOVUS.

MIANG on 2019. aastal sündinud indie/ambient koosseis, mis seob endaga ühte muusikutest paari – Mick ja Angeelia Pedajat. MIANG-i muusikaline kõlapilt varieerub erinevate kultuuride vahel nii akustiliselt kui elektroonilisse põimununa. Nende helikandja kirjeldab end kui muusikute ühist ristteed, kus kohtub mõlemi looming.

Oma panuse albumi sünnile on andnud erinevad kodumaised muusikud ja koosseisud nagu näiteks Prezioso keelpillikvartet. Albumi esmaettekanne toimub täna õhtul, 25. juulil üritusel HOOVUS 2019, kus lisaks MIANGile astuvad üles ka Erki Pärnoja & Anna Kaneelina ning Rootsi folkansambel duo Beerten/Finsson.

Albumit saab vaid nädala osta füüsiliselt kaunil puidusel USBl 311.ee keskkonnas ning juba järgmisel reedel, 2. augustil on plaat väljas ka kõikides digikanalites.

Helikandja “Life Of Patterns” samanimelise debüütsingli video:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.