AVALDA ARVAMUST: MILLISED EESTIT ESINDANUD EUROLAULUD SULLE MEELDIVAD? 🇪🇪

Hollandi Rahvusringhääling NPO teeb augusti keskpaigas teatavaks, milline Hollandi linn korraldab järgmisel aastal Eurovisiooni lauluvõistluse. Lõppduelli on jõudnud Rotterdam ja Maastricht ning lisaks korraldajalinnale ja kontsertpaigale selguvad peagi ka 2020. aasta lauluvõistluse poolfinaalide ja finaali kuupäevad. Selliste uudiste ootuses otsustas MuusikaPlaneet oma lugejatelt uurida, millised seni Eestit esindanud eurolaulud kõige paremad on.

Kui tavaliselt oleme küsitluse tulemustest teinud TOP 10 või TOP 20 tabeli, siis seekord järjestame KÕIK 26 Eesti eurolaulu. Hääletus kestab ka tavapärasest kauem, lausa kuu aega ja läheb lukku 24. augustil kell 17.00! Küsitlus asub lehe paremas servas (meie iganädalase TOP 10 gallupi all), mobiiliversiooni puhul lehe allosas. Ootame aktiivset osavõttu! 😎

Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel esindanud lugude playlist YouTube’is (videote nimekiri avaneb playlisti paremast nurgast, mille all kirjas 1/26):

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.