AVALDA ARVAMUST: MILLISED EESTIT ESINDANUD EUROLAULUD SULLE MEELDIVAD? đŸ‡ȘđŸ‡Ș

Hollandi RahvusringhÀÀling NPO teeb augusti keskpaigas teatavaks, milline Hollandi linn korraldab jÀrgmisel aastal Eurovisiooni lauluvÔistluse. LÔppduelli on jÔudnud Rotterdam ja Maastricht ning lisaks korraldajalinnale ja kontsertpaigale selguvad peagi ka 2020. aasta lauluvÔistluse poolfinaalide ja finaali kuupÀevad. Selliste uudiste ootuses otsustas MuusikaPlaneet oma lugejatelt uurida, millised seni Eestit esindanud eurolaulud kÔige paremad on.

Kui tavaliselt oleme kĂŒsitluse tulemustest teinud TOP 10 vĂ”i TOP 20 tabeli, siis seekord jĂ€rjestame KÕIK 26 Eesti eurolaulu. HÀÀletus kestab ka tavapĂ€rasest kauem, lausa kuu aega ja lĂ€heb lukku 24. augustil kell 17.00! KĂŒsitlus asub lehe paremas servas (meie iganĂ€dalase TOP 10 gallupi all), mobiiliversiooni puhul lehe allosas. Ootame aktiivset osavĂ”ttu! 😎

Eestit Eurovisiooni lauluvĂ”istlusel esindanud lugude playlist YouTube’is (videote nimekiri avaneb playlisti paremast nurgast, mille all kirjas 1/26):

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.