TRUMMI JA BASSI LEGEND CHASE & STATUS ESINEB SÜGISEL TARTUS

Sel sügisel, 13. septembril esineb Tartus Suurbritannia legendaarne trummi ja bassi duo Chase & Status. Rohkete auhindadega pärjatud kollektiiv astub üles esmakordselt Tartu Kammivabrikus toimuva Grind peosarja raames.

Hittide “Blind Faith”, “End Credits” ja “Time” autor Chase & Status sai alguse 2003. aastal, mil Saul Milton (Chase) ja Will Kennard (Status) Manchesteris ülikoolis käies koos muusikat tegema hakkasid. Juba varasemalt Londonist teineteist tundnud muusikud olid suured vinüülikogujad ja nimetasid end toona magamistoa DJ-deks. Mixtape’ide vahetamisest alguse saanud sõprus jõudis peatselt Manchesteri klubide lavalaudadele ning 16 aastat hiljem on tegemist vaieldamatult Suurbritannia edukaima ja legendaarseima trummi ja bassi kollektiiviga.

Teinud oma esimeste singlitega Suurbritannia tantsumuusika edetabelis puhta töö, andis Chase & Status 2008. aastal välja debüütalbumi “More than Alot”. Duo oskus jääda truuks trummi ja bassi juurtele, lisades sekka erinevaid popmuusika elemente, on üks nende suurimaid tugevusi. Seda tõestavad Chase & Statuse järgmise albumi singlid “End Credits”, “Blind Faith” ja “Time”, mis tõid neile üleilmse edu ning rõõmustavad publikut täna samamoodi kui kümme aastat tagasi.

Chase & Status tähistas mullu 15. tegutsemisaastat viienda stuudioalbumiga “RTRN II JUNGLE”. Kaasates väga erinevat publikut on nad üles astunud nii pop-, rokk- kui tantsumuusika festivalidel üle ilma, trooninud paljusid edetabeleid ning pälvinud mitmeid auhindu nii Suurbritannias kui väljaspool. Muusikud on produtseerinud mitmete staaride singleid ja albumeid, teiste seas Rihanna, Rita Ora ja Example’i loomingut.

Chase & Status esineb reedel, 13. septembril Tartu Kammivabriku tehasehoones (Teguri 28A). Lisaks astuvad üles peosarja Grind residendid. Eelmüügipiletid alates hinnaga 15€ on saadaval Ticketeri piletikeskkonnas. Lisainfo leiab Facebookist.

Kuula: Chase & Status “End Credits”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.