LÄTI POPLAULJA LAURIS REINIKS ANDIS VÄLJA EESTIKEELSE LOO “LENDAME KOOS”

Läti laulja Lauris Reiniks avaldas suvise loo “Lendame koos”, mille eestikeelse teksti kirjutasid Leelo Tungal ja Imre Sooäär. Pala lätikeelne versioon kogub kodumaal populaarsust, Laurise sõnul tahab ta aga lauluga ka Eesti kuulajaid rõõmustada.

Lugu “Lendame koos” on meeldetuletus kõigile, et mitte ennast unustada ja proovida leida aega “akude laadimiseks”. “Väga tihti oleme tööga ülekoormatud, istunud kusagil liiga kaua või oleme lihtsalt kohas, kus me ei peaks olema. Põleme aeglaselt läbi ja see ei too kaasa midagi head. Seetõttu on oluline mõista, millal peaks peatuma ja ütlema: “Aitab! Ma vajan enda jaoks aega.” Või nagu laul ütleb: “Nii! Tšau! Olen juba teel!” selgitas Lauris.

Sel kuul 40. sünnipäeva tähistanud Lauris Reiniks on välja andnud kaheksa sooloalbumit. Helilooja ja artistina on ta saanud üle 20 auhinna ja saavutanud rahvusvahelise tuntuse. 19. juulil esilinastus Lätis (nii nagu ka Eestis) Disney suur seiklusfilm “The Lion King” ehk siinkandis pealkirjaga “Lõvikuningas”, mille lätikeelses versioonis teeb peategelase, lõvipoisi Simba häält just Lauris Reiniks. Hiljuti said Reiniksi jaoks läbi ka Läti mängufilmi “Jaungada taksometrs” (“Uusaasta takso”) järje võtted. See linateos jõuab meie lõunanaabrite kinodesse aasta lõpus.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.