PUUSANÕKSU EI VANGISTA MISKI: OUUL ILMUS UUS MUSAVIDEO

Teist aastat järjest on ansambel Ouu planeerinud suve haripunkti singli koos muusikavideoga, eesmärgiga taaselustada suvepuhkuse vaimus olevates inimestes kirelõõm ning tantsuiha. Seekordse singli nimeks on “Good Stuff”.

Ouu värskeim video räägib põnevusloo utopistlikust kontrolliühiskonnast, kus kaks mõjuagenti peavad tabama robinhoodiliku lembelauliku, kelle meelad funkrütmid ning kaasahaaravad bassikäigud ühiskonna täielikku gruuvitrannsi viivad.

“Gruuvi ei peata ükski loodusjõud,” on ansambli liikme Tiit Libliku lihtne ja lühike sõnum.

“Alguses tundus sellise video mõte üsna ambitsioonikas, aga meil on õnneks bändisiseselt ja bändi ümber sisuliselt kõik muusikavideo kompetentsid olemas. Lisaks on neid alati väga pull teha: seega miks mitte panustada nende tegemistesse?” nendib muusikavideo režissöör ja ansambli bassimees Jaan Sinka.

Laul Spotifys, SoundCloudis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.