TULIKUUM TÜDRUKUTEBÄND LADY’S CHOICE AVALDAS PÄIKESEST PAKATAVA SINGLI “SELLEST SUVEST”

Eesti Noorte Muusikaliteater tõi eelmisel suvel välja muusikali “SOFIA”, mille süžee keskmeks on tüdrukutebänd Lady’s Choice. Juba siis oldi kindel, et tüdrukute omavaheline keemia ja kooskõla ei lõpe vaid lavalaudadel. Muusikaliväliselt lükati käima sama nimega pop-sekstett. Nüüd on bändil ilmunud teine singel, pealkirjaga “Sellest suvest”.

Bändi koosseisu kuuluvad äsja näitleja erialale valitud Viljandi kultuuriakadeemia tudeng Maria Valk, lauljannad Kaia-Liisa Kesler, Linda Ellen Toom, Siret Tuula ning superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud Hele-Mai Mängel ja Ketter Orav, kes on suuremale avalikkusele tuntuks saanud kui Eesti Laulu finalist Kéa.

Tüdrukutebändi ühe liikme, Kaia-Liisa Kesleri sõnul meeldib tüdrukutebändis olemise juures talle see, et bändi liikmed on kõik sõbrad ja hoiavad teineteist. “Lihtne on kallite inimestega koos muusikat teha,” kommenteeris Kesler.

“Mulle isiklikult meeldib tüdrukutebändis laulmise puhul see, et saame laulda mitmehäälselt. See annab võimaluse ära kasutada kuute erinevat ja unikaalset häält, luues värve mida solistina on keeruline teha,” sõnas teine bändi liige, Siret Tuula.

Kuid kas tüdrukutebänd kardab konkurentsi Tanja Mihhailova-Saare poolt kokku pandud ja äsja Eesti muusikamaastikule ilmunud tüdrukutebändi Little Mess ees? “Hetkel ma mingisuguse konkurentsi pärast ei muretse, kuna nii Lady’s Choice kui ka Little Mess on mõlemad alles hiljuti areenile saabunud bändid, siis usun, et Eestis on kahe noorte ja kaunite neidudega muusikakollektiivi jaoks ruumi küll. Seda enam, et mõlema bändi lauljad ja sisuliselt ühevanused ja väga andekad. Küll edaspidi on näha, kes kuidas jätkab ja kellest muusikamaastikul säravad staarid kasvavad,” sõnas bändi looja ja kunstiline juht ning ühtlasi ka loo autor Kaarel Orumägi.

Singel räägib tüdrukute sõnul elu nautimisest. Sõpradest, kes lisavad sinu ellu positiivsust ning suvest, mis aitab peale pikka ja pimedat talve taas patareisid laadida. Ühtlasi on tegu päikesest pakatava ja suveõhtu atmosfääri edasi kandva looga, mis ei tohiks külmaks jätta mitte kedagi. “See on lihtsa sõnumiga lugu, mis räägib sellest kuidas suvel on inimestel rohkem vabadust, et nautida puhkust, käia festivalidel ja lihtsalt sõpradele rohkem aega pühendada,” kommenteeris loo olemust lauljatar Maria Valk.

Lady’s Choice’i teine singel kannab nime “Sellest suvest”, mille on kirjutanud Kaarel Orumägi ning produtseerinud koosluse okeiokei üks eestvedajatest Gevin Niglas.

Lady’s Choice’i seda ja teisi lugusid saab sel suvel kuulda ka Eesti Noorte Muusikaliteatri suurejoonelise muusikali “SOFIA” laval. Etendused toimuvad Türi kultuurikeskuses 08.08-11.08 ja 22.08-25.08. Lisainfot etenduste kohta leiab aadressil noortemuusikaliteater.ee

Kuula tüdrukutebändi värsket singlit “Sellest suvest” siin:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.