MUST HUNT TANTSUTAB UUE SINGLIGA LAUSA KAHES KEELES

Pop-rock bänd Must Hunt üllatas uue singliga “Honda”, kus rokkmuusikat on segatud lausa prominentselt kuuldavate techno– ja kantrimuusika elementidega. Et jalga keerutades kaasalaulmist jätkuks rohkematele, tehti loost nii eesti- kui ka ingliskeelne versioon.

Marko Atso seletab loo sündimist nõnda: “Sõitsin märtsikuus Pirita teed mööda koju ja see lugu keris ennast mulle pähe. Polnud kindel, et ta üldse Musta Hundi repertuaari kunagi satub, aga kogu asi tundus piisavalt haige küll, et see avaldada. Lootsin ainult, et bänd mind kohe pikalt ei saada, aga kuna kõigile meeldis ja me oleme üsna avatud erinevatele muusikastiilidele ning nende ühendamisele, siis siin ta on. Techno-kantri-metal on ilmselt midagi uut, ja uut asja on alati endalgi huvitav teha; vaadata mis saab. Mul on üldse väga hea meel, et olen kohtunud nii avatud tiimiga, kellega taolisi ideid ellu viia.”

Loo eestikeelne versioon:

Ingliskeelne versioon:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.