SEL NELJAPÄEVAL ALGAVA BEACH GRINDI REEDESED PÄEVAPILETID ON VÄLJA MÜÜDUD, ALLES ON VAID FESTIVALIPASSID JA VIIMASED ÜKSIKPILETID

Beach Grind (foto: Rauno Liivrand)

Sel neljapäeval Pärnus algava elektroonilise muusika festivali Beach Grind korraldajad andsid nädalavahetusel sotsiaalmeedias teada, et festivali reedesed päevapiletid on välja müüdud. Alles on veel viimased päevapiletid neljapäevaks ja laupäevaks ning kolme päeva festivalipassid.

Seitsmendat korda aset leidev Beach Grind toimub 18.-20. juulini Pärnus, klubis Sunset. “Festival on esmakordselt kolmepäevane ja meil on hea meel, et selle vastu nii suur huvi on,” sõnab Kaarel Sein, üks festivali korraldajatest. “Kuigi reedesed päevapiletid ja ka kahe päeva piletid on välja müüdud, siis sellegipoolest on võimalik soetada kolme passe ning üksikpileteid neljapäevaks ja laupäevaks,” lisab Sein.

Beach Grindil esineb tänavu üle 20 artisti, teiste seas Netsky (Belgia), Showtek (Holland), Dimension (Suurbritannia), nublu, WATEVA, Lemon Fight, peosarjade Grind, Bianca ja Rämmar residendid ning paljud teised. Viimased sooduspiletid alates hinnaga 19€ on saadaval festivali kodulehel www.beachgrind.ee. Lisainfo leiab Facebookist.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.