EWERT AND THE TWO DRAGONS ANNAB LAUPÄEVAL SUVE AINSA SOOLOKONTSERDI, KÜLALISESINEJAKS ON FRANKIE ANIMAL

Foto: Herkki-Erich Merila

Ewert and The Two Dragonsi selle suve ainus soolokontsert Eestis toimub juba sel laupäeval Hiiumaal, Suuremõisa lossipargis. Külalisesinejana astub üles Frankie Animal.

Eelmise aasta lõpus oma neljanda stuudioalbumi “Hands Around The Moon” välja andnud Ewert and The Two Dragons jõuab sel suvel esmakordselt Hiiumaale esinema. Bändi selle suve ainus soolokontsert toimub imeilusas Suuremõisa lossihoovis. Külalisesinejana astub Hiiumaal lavale hiljuti suviselt värske singli “Playful” välja andnud Frankie Animal.

“Oleme Hiiumaa kontserdi eel väga elevil. Mängime küll suvel mitmel festivalil, kuid täispikka soolokontserti saabki näha ja kuulda vaid Suuremõisa lossihoovis,” räägib bändi solist Ewert Sundja. “Produktsiooni osas me kindlasti allahindlust ei tee – mandrilt tuuakse saarele suur hulk tehnikat, mis meie muusikat võimsamalt publikule edastada aitab ning visuaalselt toetab.”

“Draakonitega koos esinemine on meile mõnes mõttes pidepunktiks – soojendasime neid aastaid tagasi Rock Cafes, kui olime alles värskelt alustanud, tegime kaasa Saksamaa tuuril ning nüüd Hiiumaal – sedapuhku küll kolmekesi ja akustilise kavaga. Kindlasti on see hea hetk, et tuldud teele tagasi vaadata ning parim koht selleks on kindlasti suvine Hiiumaa,” ütleb Frankie Animali solist Marie Vaigla.

Ewert and The Two Dragons ning Frankie Animal esinevad Hiiumaal, Suuremõisa lossihoovis sel laupäeval, 13. juulil. Piletid on nüüd müügil Piletilevis.

Ürituse leht Facebookis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.