AG & LAURI SAATPALU ÜHINE SINGEL “MUUSIK” SAI MUUSIKAVIDEO

Räppar AG ehk Silver Orissaar avaldas maikuu alguses esimese singli debüütalbumilt “Segamini”. Pala pealkirjaga “Muusik” on kahe erineva põlvkonna nägemus ning kokkupuute lugu muusiku elust, loos kaasa teeb ka Dagö laulja Lauri Saatpalu. Nüüd on laulule valminud muusikavideo!

13-looline album “Segamini” on suuresti autori nägemus noore inimese tegemistest tänases päevas, kõigi oma rõõmude ja murede, kõrghetkede ja madalseisudega. Plaadi lugudest leiab äratundmiskohti, hõbedat ja kulda igas vanuses kuulaja.

AG on 20-aastane Pärnumaa räppar, kes on 2016. aastast järjest tugevamalt muusika tegemisele pühendunud, tema YouTube’i ja SoundCloud’i jälgijaskond kasvab igapäevaselt ning kanalites seni jagatud lood saavad kuulamisi sadades tuhandetes.

Lauri Saatpalu andis hiljuti koos oma bändiga Dagö üle seitsme aasta välja uue laulu “Tantsi mu poole”, mis on avasingel 2020. aasta kevadel ilmuvalt plaadilt. 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.