FESTIVAL WE LOVE THE 90’S KOLIB TAGASI TALLINNA, LÄTIS TOIMUMA PIDANUD FESTIVAL JÄÄB ÄRA

Retromuusika festival We Love The 90’s pidi tänavu toimuma Lätis, kuid Riia linnale seatud festivali sisekaubanduse piirangutega seoses pole üritust võimalik seal korraldada. Seetõttu kolib We Love The 90’s tagasi Tallinna, kus festival ka esimesed neli aastat toimus.

“Kaks üliolulist faktorit pöörasid festivali korraldamise Riias võimatuks,” kommenteeris festivali avalike suhete juht Reno Hekkonens. “Kõigepealt haigestus ootamatult lätipoolse peakorraldaja laps ning siis ilmnes, et Eesti firmale ei anta õigust Lätis toimuval üritusel omalt poolt alkoholi müüki teostada. Sellises olukorras pole Eesti-Rootsi omanikfirmal võimalik festivali Lätis korraldada,” lisas ta.

“Õnneks on kõik artistid olnud väga toetavad ja esinevad rõõmuga Eestis. Samuti täname kõiki koostööpartnereid ja Tallinna Lauluväljakut kiire reageerimise ja abi eest nii suur asi väga lühikse ajaga ümber mängida,” ütles festivali esindaja.

Festival We Love The 90’s toimub 26.-27. juulini Tallinna Lauluväljakul. Kõik ostetud piletid Lätist ja väljaspoolt kehtivad Tallinnas. Neile, kes Tallinnasse sõita ei saa või ei soovi, võimaldatakse piletite tagasiost. 

Tallinna Lauluväljakul esinevad festivali raames Snap!, 2 Unlimited, Haddaway, Dr. Alban, Londonbeat, Real2Real, Julia Volkova t.A.T.u.-st, Maxx ja Solid Base. Esmakordselt külastab Eestis ka Hispaania trio Las Ketchup.

Ürituse Piletilevi lehel pole artikli avaldamise ajal kell 14:14 sündmuse asukohta veel korrigeeritud, aga küllap seda tehakse õige pea:

Kuvatõmmis Piletilevist

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.