YASMYN AVALDAS UUE LOO “RESPONSIBLE”

Muusik Sinencia Jasmine Kass, artistinimega Yasmyn avaldas uue loo “Repsonsible”, kus lööb kaasa ka Kaspar Kolk ehk KKKPalmy. Lisaks ühisele loolele teevad Yasmyn ja KKKPalmy iganädalaselt Raadio 2 eetris omanimelist saadet.

Yasmin selgitas, et värske lugu “Responsible” sündis juhuse tahtel. “Me olime vennaga (Mick Moon – toim.) stuudios ja salvestasime mingit teist lugu, aga samal ajal, kui laul programmist export’is, lasi Mick mulle oma uut instrumentaali,” sõnas ta ja lisas, et ta hakkas kohe freestyle‘ma mingit partiid, millest lõpuks tekkis refrään. “Pärast hakkasin refrääni ümber ehitama, kutsusin KKPalmy ka ja voila, lugu on sündinud.”

Uut muusikat on Yasmynil lähiajal veel tulemas, kuid ta rõhutas, et pole väga planeerija tüüpi. “Tulemas on Gram-Of-Funiga üks singel ja kindlasti tuleb veel sooloprojekte ka,” sõnas ta ja mainis, et ilma muusikata ta elada ei saa. “Kogu aeg teen ja eks jooksvalt väljastan ka miskit.”

Suvel saab Yasmyni näha esinemas festivalidel Mägede Hääl, Instikurmu, WagWan ja Tartus UIT linnafestivalil.

Kuula uut lugu “Responsible”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.