“SUVEREPORTERI” MUUSIKATABELIL ON UUS ESINUMBER – JOHANNA RANDMANNI “VARJUD”

Kanal 2 uudistemagasini “Suvereporter” muusikatabelis Eesti TOP 10 hõivas esikoha telesaatest “Eesti otsib superstaari” tuntust kogunud Johanna Randmanni lugu “Varjud”, mis valmis koos ansambli Põhja-Tallinn ninamehe Jaanus Saksaga.

“Varjud” on Kanal 2 pingerivis esindatud alles esimest nädalat ning asub praegu kolmandal platsil ka siinsamas MuusikaPlaneedi TOP 10-s. Johanna tegeleb hetkel oma EP salvestamisega, millele tuleb kuus eestikeelset lugu, nii et jääme põnevusega selle ilmumist ootama!

Edetabeli Eesti TOP 10 teisel astmel paikneb singel, mis paremate seas figureerinud juba 11 nädalat. Selleks palaks on Liis Lemsalu esitatud “Tähed me jalge all”, mille muusikavideo on filmitud USA-s Arizonas Sedona rahvuspargi territooriumil, kus Liis viibis H&Mi “Studio” kollektsiooni Eesti saadikuna. “Võtteks oli meil väga piiratud aeg ning hommikul oli veel ilm täiesti sombune ja õues väga jahe. Õnneks tuli soe Arizona päike välja täpselt filmimise ajal ja aitas külmast lõikavast tuulest üle olla,” meenutas lauljatar loo ilmudes võttepäeva. Lisaks on režissöör Alexandra Elizabeth Ljadov aka Majorlilkween kasutanud videos materjale, mis filmitud Rio de Janeiros, Los Angeleses, Malibus ja Pariisis. “Tahtsime luua väga isiklikku ja intiimset meeleolu, et vaatajad oleks Liisiga ise sellel reisil kaasas ja saaksid osa tema elust. See on nagu reisipäevik,” ütles Alexandra.

Pingerivi edasi uurides selgub, et oma kuuendal tabelinädalal kerkis kuuendalt platsilt pronksmedalile Ariadne lugu “All In”, mis sai viimase lihvi Soome tipp-produtsent Leo Jupiteri poolt ning tähistab Ariadne koostöö algust tänavu aasta plaadifirmaks valitud muusikaettevõtetega Made in Baltics & Sony Music.

Tasub veel ära märkida, et tabeli veteran, lausa 19 nädalat Eesti TOP 10-s vastu pidanud Lumevärv feat. INGA langes eelmise nädala teiselt kohalt kolinal üheksandaks ja seega saab loo “Milline päev” tabelitee nüüd läbi. Tabeliveterani teatepulga võtab üle Mariliis Jõgeva singel “Sinust isu täis ei saa”, millel hakkab jooksma 18. tabelinädal.    

Kanal 2 saate “Suvereporter” edetabel Eesti TOP 10 (21. juuni):

1 UUS [1] Johanna Randmann “Varjud”
2 (4) [11] Liis Lemsalu “Tähed me jalge all”
3 (6) [6] Ariadne “All In”
4 UUS [1] Rainer Ild “Call Me (And I’ll Come Over)”
5 (1) [10] Cityflash feat. Laura-Ly “Home”
6 (3) [17] Mariliis Jõgeva “Sinust isu täis ei saa”
7 (5) [3] Laura Põldvere “Keerleme”

8 (7) [2] Elina Nechayeva “La voce dell’alba”
9 (2) [19] Lumevärv feat. INGA “Milline päev”
10 UUS [1] Synne Valtri Band “Vastandid tõmbuvad”

Nii nagu alati, pääsevad edasi TOP 7-sse pääsenud laulud ja neile asuvad nüüd säru tegema kolm uut tulijat:

  • Brigita Murutar ja Paul Neitsov “Armastus võidab kõik” 
  • German “Kuum”
  • Grete Paia “Kinni mind püüda saa”

Hääletada saab siin.

Vanu edetabeleid uurides selgus, et täpselt aasta tagasi kerkis “Suvereporteri” musatabeli tippu saate tunnuslugu – ansambli Black Velvet singel “Väravad”, kaks aastat tagasi säras esikohal Cityflashi ja Laura-Ly laul “Don’t Leave Me” ning aastal 2016 hõivas liidripositsiooni see pala:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.