GRETE PAIAL ILMUS UUS SINGEL ISESEISVA ARTISTINA PÄRAST AASTATEPIKKUST KOOSTÖÖD AGENTUURIDEGA. PAIA: “ESIMEST KORDA ÜLE PIKA AJA TUNNEN, ET OLEN ÕIGEL RAJAL JA AJAN ÕIGET ASJA.”

Grete Paial ilmus täna uus singel “Kinni mind püüda saa”, mis on Grete esimene üllitis iseseisva artistina pärast aastatepikkust koostööd agentuuriga Moonwalk ja möödunud Eesti Laulul ilmavalgust näinud singlipõhist katsetust Timo Vendt-Mihkel Mattisen tiimiga.

Loo meloodia, mille autoriks on Grete ise, sündis juba möödunud aasta augustis, ent sõnad ja produktsioon on täiesti ahjusoojad ning äsja valminud. Sõnade inspiratsioon pärineb Grete enda kogetust, sõbrannade seiklustest ja üleüldistest inimestevahelistest suhetest.

Lisaks, nagu Grete ise naljatades ütleb, on “Kinni mind püüda saa” justkui Saaremaa Valss 2.0, ehk siis veidi tänapäevasem versioon nö saarlaste ja jaanipäeva “hümnist”, mille sõnadest Paia samuti inspireerus.

Loo sünnile aitasid lisaks kaasa Saaremaalt pärit remiksija Robert Roost ehk Crius, ansambli Púr Múdd endine laulja Joonas Alvre ning Kerli Puusepp, kes on näiteks ka Birgiti aktuaalse singli “Silmapiir” üks lüürika autoritest.

Grete Paia rääkis esmaspäeval ETV saates “Terevisioon”, et värske singli muusikavideo filmiti eelmisel laupäeval, 15. juunil. Nagu lauljatari Facebooki lehelt selgub, tehti seda Lasnamäel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.