­čôŞ FOTOD: T├ťTARLASTEKOOR ELLERHEIN SAI NIMELISE TRAMMI

Kadriorus saadeti teisip├Ąeval pidulikult r├Â├Âbastele 1951. aastal asutatud t├╝tarlastekoori Ellerhein j├Ąrgi nimetatud tramm.

Tallinna Linnatranspordi AS juhatuse esimehe Deniss Borodit┼íi s├Ánul kaalusid nad pikalt, millise koori nimi j├Ąrjekorras ├╝heteistk├╝mnendale muusikatrammile anda. ÔÇťMitme oman├Ąolise kandidaadi hulgast j├Ąi s├Áelale Ellerhein, sest kehastab meie koorikultuuri ehk k├Áige eredamalt, ├╝hendades imetabaselt noorusliku elur├Á├Ámu, akadeemilise vaoshoituse, k├╝pse professionaalsuse ning vaieldamatu andekuse.ÔÇŁ

Tallinna Linnatranspordi ASile on muusikatrammide l├Ąhetamine traditsioon, mis sai alguse l├Ąinud aasta septembris maestro Neeme J├Ąrvi auks nimetatud trammi liinile saatmisega. Sellele on lisandunud veel Anne Veski, Smilersi, l├Á├Átsamaestro Heino Tartese, Alo Mattiiseni, Georg Otsa, Raimond Valgre, Jaak Joala ning dirigent Peeter Sauli ja Eri Klasi nimelised trammid.

Lisaks muusikatrammidele s├Áidab Tallinnas kuus retrotrammi, mis on nimetatud Eestile oluliste riigimeeste ja s├Ájav├Ąelaste j├Ąrgi. 20 trammi kannavad populaarseid naisenimesid.

Vaata fotosid Ellerheina nimelise trammi r├Â├Âbastele saatmisest:

Lisa kommentaar

See lehek├╝lg kasutab Akismet'i r├Ąmpsposti t├Ákestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed t├Â├Âdeldakse.