MUUSIKAPLANEEDI TOP 10: KOLM NÄDALAT ESIKOHAL PÜSINUD OTT LEPLANDI LAUL “UUED OOTUSED” KUKKUS NELJANDAKS, ESIKOHALE TUHISES ANNE VESKI UUS SINGEL

MuusikaPlaneedi iganädalases TOP 10-s oli kolm viimast nädalat liidripositsioonil Ott Leplandi singel “Uued ootused”. Nüüd on Lepland neljandaks langenud ning tippu hääletati Anne Veski värske laul “Ma sulle tantsu kingin taas”.

Veski uus lugu tuli välja 6. juunil ja lauljatar avaldas lootust, et see hoiab suve soojana ja meeleolu rõõmsana. Loodame seda meiegi. Start on igaljuhul lool hea – seda toetas siin tabelis avanädalal 23,77% hääletajatest. Palju õnne!

Anne Veskile järgneb samuti üks uus tulija – laulja ja laulukirjutaja Artur Rinne värske projekti Esivanemate Kaja muusikapala “Ei tüdi õllest-viinast”. Regivärss, millel lugu põhineb, pandi ärkamisajal kirja Lõuna-Eestis. Erinevaid variante sellest loost leidus Harglas (Valgamaa) ja Nuustakul (Otepää), samuti ka Laiusel (Jõgevamaa) ja Suure-Jaanis (Viljandimaa).

“Kui öeldakse, et eesti mees joob palju, aga ikka küll ei saa, siis nagu laulust selgub, pole see sugugi uus probleem,” kommenteeris Rinne. “Eesti mehe maks on pidanud olema sama töökas, nagu mees isegi – nüüd ja toona. Selle laulu kirjutamisel oli minu soov, et ehk õnnestub saada jala või kaks siin kallil Eestimaa pinnal tantsima ka. Nii saaksid meie esivanemad ka trallist osa.”

Oma teisel tabelinädalal kerkis koha võrra kolmandaks laulukirjutaja ja laulja Johanna Randmanni värske singel “Varjud”, mis on Johanna enda loodud ja mida aitas produtseerida Jaanus Saks. Muide, Johanna tegeleb hetkel oma EP salvestamisega, millele tuleb 6 eestikeelset lugu.

MuusikaPlaneedi TOP 10 #210 (17. juuni):

1 UUS [1] Anne Veski “Ma sulle tantsu kingin taas” (23.77%)
2 UUS [1] Esivanemate kaja “Ei tüdi õllest-viinast” (19.26%)
3 (4) [2] Johanna Randmann “Varjud” (14.75%)
4 (1) [4] Ott Lepland “Uued ootused” (12.3%)
5 (2) [4] Empty Mind “Vari” (9.84%)

6 (3) [16] Anne Veski “Elada on lahe” (8.2%)
7 (5) [2] Syn Cole & Victor Crone “Discovery” (6.15%)
8 UUS [1] Egert Milder “U” (3.28%)
9 UUS [1] Lepatriinu x Avoid Dave “Öökull” (1.64%)
10 UUS [1] Lauri Pihlap “93” (0.82%)

Hääli: 244 (aitäh!)

Nagu reeglid ette näevad, pääsevad edasi viis populaarsemat laulu ning neile asuvad nüüd säru tegema viis uut tulijat:

  • Merilin Mälk “On nii”
  • Must Hunt “Tuletooja”
  • nublu “Rotterdam”
  • Stefan “Better Days”
  • Suur Papa “Vikati gäng”

Uus gallup ootab hääli lehe paremas servas (mobiiliversiooni puhul lehe allosas) ja läheb lukku pühapäeval, 23. juunil kell 23:59. Tuld! 🙂

PS! Tundub, et probleemid MuusikaPlaneedi TOP 10-ne gallupiga on lahenenud, seal saab nüüd taas võistlevaid laule ka kuulata!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.