TÜTARLASTEKOOR ELLERHEIN SAAB NIMELISE TRAMMI

Ellerhein Iisraelis

Tallinna Linnatranspordi AS saadab 18. juunil kell 14 Kadrioru luigetiigi lähistel liinile tütarlastekoori Ellerhein järgi nimetatud trammi.

Tallinna Linnatranspordi AS juhatuse esimehe Deniss Boroditši sõnul kaalusid nad pikalt, millise koori nimi järjekorras üheteistkümnendale muusikatrammile anda. “Mitme omanäolise kandidaadi hulgast jäi sõelale Ellerhein, sest kehastab meie koorikultuuri ehk kõige eredamalt, ühendades imetabaselt noorusliku elurõõmu, akadeemilise vaoshoituse, küpse professionaalsuse ning vaieldamatu andekuse.”

Tallinna Linnatranspordi ASile on muusikatrammide lähetamine traditsioon, mis sai alguse läinud aasta septembris maestro Neeme Järvi auks nimetatud trammi liinile saatmisega. Sellele on lisandunud veel Anne Veski, Smilersi, lõõtsamaestro Heino Tartese, Alo Mattiiseni, Georg Otsa, Raimond Valgre, Jaak Joala ning dirigent Peeter Sauli ja Eri Klasi nimelised trammid.

Lisaks muusikatrammidele sõidab Tallinnas kuus retrotrammi, mis on nimetatud Eestile oluliste riigimeeste ja sõjaväelaste järgi. 20 trammi kannavad populaarseid naisenimesid.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.