MARGUS VAHERI ROKKBÄND KOBRA ESITAB SHANONILE OMALAADSE VÄLJAKUTSE

Ansambel KOBRA on uus ansambel, mille koosseisu kuuluvad Margus Vaher, Mart Veski, Erkki Reimann, Tarmo Sillaots ja eesti roki raskekahurvägi Eimel Kaljulaid. Üheskoos otsustasid nad esitada väljakutse bändile SHANON.

“Kui sel aastal võitis SHANON eesti muusika karika, siis järgmisel aastal on meil plaanis see tiitel neilt sõbralikult üle võtta, seega viskame omalt poolt kinda ja esitame väljakutse. Win-win situatsioon – meile motivatsioon pingutada ja nemad ei saa ka loorberitele puhkama jääda,” on ansambel KOBRA enesekindel.

Bändil on ka teine missioon. Kui nende esimene kontsert suurel laval läks naiste varjupaiga toetuseks, siis järgmisena saab neid laval näha juba 13. juulil Tallinna Merepäevadel, kus mehed lubavad anda unustamatu show ja astuda sammu lähemale enda eesmärkide teostamisele üllitada sel aastal ka esimene täispikk stuudioalbum.

Eelnevalt on mehed avaldanud singlid “Nii ma siis lendan” ja “Veidi veel”. Värske singel kannab nime “Suvetuul”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.